Esemény naptár

Újra Street tangó a Teleki téren a Tánc Világnapján!

 

Péntek, 29. április 2022, 18:00 - 20:00

   

Újra Street tangó a Teleki téren a Tánc Világnapján! - Tango Harmony koncert és show - Tangó tanítás - Milonga!

2022. április 29. péntek 18 óra
 

A Józsefvárosi Önkormányzat táncos programsorozattal kapcsolódik a Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitónapjához a Tánc Világnapja alkalmából.

Mi is lenne más a Teleki téren, a régi Tangón, mint tangó? Az Art's Harmony Társaság visszavarázsolja ezt a csodás táncot a térre a Tango Harmony Budapest zenekar és a tangós közösség segítségével.
 

Gyere és kóstolj bele az argentin tangó ízébe, hangulatába, tapasztald meg a közösségi érzést! Találkozzunk a Teleki téren 2022 április 29-én 18 órakor!
 

Megidézzük a Buenos Aires-i San Telmo negyed hangulatát, ahol a piactéren összegyűlnek a tangó szerelmesei és a kívülálló érdeklődők! Ahogy ott is, nemzetközileg elismert táncosok mutatják be a tangó különböző stílusait egy show keretében, majd egy fergeteges szabad tánccal folytatódik a program, itt is erre számíthattok: bemutatjuk a tangó sokszínűségét, majd bekapcsolódhattok és együtt tangózhatunk a Tangón. A talpalávalót végig az európai és Buenos Airesi-i milongák kedvelt zenekara, a Tango Harmony Budapest szolgáltatja. Egy szempillantás, bólintás és mosoly - így kezdődik, majd a séta ölelés közben megteremti az időtlen harmónia és boldogság érzését...


A show fellépői:
Bartulovic Josip és Kulik Johanna
Reichard Gábor és Glotz Mária
Gáspár László és Csontos Katalin
Benczúr Máté és Harmat Glória

 

www.tangoharmony.hu/
www.artsharmony.hu/ 

Várunk mindenkit szeretettel!

Programunk a JÓZSEFVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT és a BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL által szervezett rendezvénysorozat része!

Helyszín: 1086 Budapest, Teleki László tér

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony