Art's Harmony Studio

Art's Harmony Társaság


Art's Harmony Studio


Különböző művészeti ágak segítségével a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséért.

Koncertek, irodalmi, képzőművészeti és táncos előadások, képzések mellett teret szeretnék adni a spiritualitásnak is, meditációs, relaxációs, és egyéb gyógyító módszerek, masszázs, hang-, zene-, mozgás- és művészet terápiás foglalkozások, egyedi előadások vagy rendszeres sorozatok keretében.

 

Információk:

Art's Harmony Studio - 1085 Budapest,  Rökk Szilád u. 11.
 (közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)

Tel: +36 20 967 8011

studio@artsharmony.hu

Íme egy kis tájékoztató kisfilm a Studió "tüdejéről":

 Az Art's Harmony Studio célja megnyitásától kezdve az egészséges, harmonikus életmód támogatása. Ezt nem csak a programjaink összeállításánál, de a környezet kialakításánál is figyelembe vesszük. Mind a bárpultban kínált szűrt, tisztított és energetizált ivóvízzel, mind pedig a füst és pormentes szűrt levegőbefújással a jó közérzetet és annak megőrzését kívánjuk fenntartani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kedves Vendégeink!

Az Art’s Harmony Studio is kinyithatja hamarosan kapuit a rendelkezéseknek és adottságainak megfelelően. Egyes események a közeljövőben, mások csak később indulhatnak, folyamatosan tájékoztatunk az aktuális protokollokról.
A Studioban egy időben tartózkodó személyek létszámát termenként 20 főben határozzuk meg! Ez a létszám lényegesen nagyobb távolságtartást is lehetővé tesz, mint a 1,5 m.

A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, használata belépéskor kötelező!!! (az itt tartózkodás során több alkalommal is használható)

Kötelező továbbá a maszk használata is a Studion belül, igény esetén maszkot is tudunk biztosítani. Kesztyű használata javasolt, bár a helyiség kilincsei, és fém fogantyúi is antibakteriális fémötvözetből készültek.
A mosdókban egyszer használatos papírtörölközőket helyezünk ki a textil törülközők mellé, a felületeket minden esemény után fertőtlenítjük.
Mindemellett a Studió minőségi szintű higiéniájának fenntartását szolgálja a légcserélő berendezésünk, amely több ezer apró lyukon keresztül irányítja és osztja szét egyenletesen a befújt levegőt. A rendszer a kezdetektől úgy van beállítva, hogy a levegőt átforgassa a helyiségekben és szűrt, tisztított levegőre cserélje maradéktalanul.
Kérjük, döntésük szerint használják a lehetőségeket saját és mások érdekében.

Köszönjük az együttműködést, várjuk szeretettel!


Art's Harmony Társaság

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rendezvények a Studioban

Élőzenés Milonga keddenként / Live music milonga on Tuesdays:

Képek az Art's Harmony Studio eddigi rendezvényeiről:
 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony