A Társaság

Art's Harmony Társaság

Küldetés
Art's Harmony Társaság
Miközben a tudományokat és a kultúrát egyre inkább az elkülönülés, az atomizálódás jellemzi, az emberi közösségben egyre nagyobb igény támad a teljesség megélésére, hiszen az egyén is a nagyobb egész része.
Ehhez a teljesség megéléséhez "Bábel építése óta"" egyetlen közös eszközünk van, a művészetek világjáró, egyetemes nyelve." Az emberiség közös "anyanyelve" a zene, a tánc, a képzőművészet a legértékesebb emberi örökség, kultúránk át- és továbbadásának eszköze. Mégis ritkán jelennek meg együttesen.

Részletek


Art's Harmony Studio

Art's Harmony Társaság


Art's Harmony Studio


Különböző művészeti ágak segítségével a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséért.

Koncertek, irodalmi, képzőművészeti és táncos előadások, képzések mellett teret szeretnék adni a spiritualitásnak is, meditációs, relaxációs, és egyéb gyógyító módszerek, masszázs, hang-, zene-, mozgás- és művészet terápiás foglalkozások, egyedi előadások vagy rendszeres sorozatok keretében.

 

Részletek


NEA 2022


Nemzeti Együttműködési Alap támogatás 2022
 

Az Art' Harmony Szabad Művészeti Társaság a Nemzeti Együttműködési Alap keretében a "Kulturális programszervezés az Art's Harmony Szabad Művészeti Társaságnál" című projekt támogatásával vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

Részletek


Széchenyi 2020

GINOP-9.1.1-21 azonosító jelű Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból.

RészletekKövessen minket!

Partnerek


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony