Korábbiak

Következő események

Paddy And The Rats - 20 Jahre Rock am Teich!
szombat augusztus 13, du. 7:30 PM
Kultur Hürth - Friedrich-Ebert-Strasse 40 50354, Hürth, Deutchland

MDA - Újra Hangoló Tangó - Koncert és Milonga
kedd augusztus 16, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Paddy And The Rats - Open Air Gambarogn 2022
szombat augusztus 20, du. 7:00 PM
Piazzale Rivamonte Quartino 6573 Switzerland, Quartino

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • Paddy And The Rats bemutatása

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát...

   

 • ...részletesen

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát. Ennek a „mocskos és kártékony zenének” az előadói már ötszáz koncerten vannak túl és fél Európát bejárták saját dalokkal és tengerészdalokkal, táncra perdítik a nézőközönséget a földi nagy kocsmában, ahol egyre nő elkötelezett rajongóik száma.
   

  Paddy And The Rats zenekar 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. A hattagú zenekar első lemeze (Rats on Board) 2010-ben jelent meg és a hazai piac mellett külföldön is értékesítették, amit óriási siker övezett. Az iTunes-on 2010-ben és 2011-ben ők lettek a legtöbbször letöltött magyar zenekar!!! Emellett az egyik legnagyobb európai kelta-rock portálon (a Celtic-rock.de-n) 2. és 3. helyezést értek el a 2010-es év zenekara és lemeze szavazásán a hallgatók által. A srácok nem tétlenkedtek sokat és el is készítették második korongjukat, amit Hymns For Bastards névre kereszteltek és 2011 tavaszán került a világ online lemezboltjainak „polcaira”. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Az angol nyelvű szövegek nagy része az italozásról és különböző kocsmai történetekről szólnak. Az elmúlt három év alatt már több mint 500 koncerten vannak túl, és egy nagyon masszív rajongói tábor alakult ki országos szinten. Az elmúlt években több magyar fesztiválon (Hegyalja, Campus, SZIN, EFOTT, Pannónia) is részt vettek és bejárták fél Európát (Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Svédország, Dánia, Szlovákia, stb.). 2011 Április 14-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak az A38 hajón, amit tavasszal és nyáron egy szintén teltházas, országos lemezbemutató turné is követett. A koncerteken a saját dalok mellett tengerészdalokat ( Drunken Sailor, Bully in the Alley) játszanak hegedűvel, banjo-val, harmonikával, skót dudával, furulyával és persze sok Rock’n roll-lal. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával…

   
 • ...videó

   

Esemény naptár

Paddy and the Rats - 16. Hörnerfest 2022

 

Szombat, 25. Június 2022, 19:30

  Találatok : 59  

 

16. Hörnerfest 2022 

Das Hörnerfest ist ein OpenAir Musikfestival mit einem breiten Musikangebot rund um Mittelalter , Folk , Pagan & Rock.
Wir starten zum 16.Festival in 2022 am Mi. 22.6. ab 18.00 mit einem kleinen Warm-Up auf der Marktbühne, Do.23.6.22 ab 14.00 , Fr.+Sa. ab 12.00 
in Brande-Hörnerkirchen (35 km von Hamburg, an der A23, Abfahrt Elmshorn/Horst, dann ausgeschildert).
 
Veranstaltungsort ist ein ehemaliger Bauernhof im Grünen. Umliegende Wiesen können zum Campen & Parken genutzt werden. Außer den Bands wird geboten:
Feuerkunst & Mittelalterliche Gaukelei, Bogenschießen , Axt- und Messerwerfen , ein feiner Markt und ein mittelalterliches Lager.
Das Hörnerfest ist ein unpolitisches Festival ,jede Art von politischer Gewalt ist hier fehl am Platz .
Wir wollen Mittelalter feiern , sonst nichts .
 
Das Drei-Tages-Ticket ist aus Leder oder Papier und kostet 65,- € (inkl. Campen / Parken) zuzüglich Porto , erhältlich über:
 
zum Kauf erhältlich:
www.hoa-hf-shop.de
Hellion Records, Itzehoe
www.battle-merchant.com
Remedy Records , Hamburg
Tabakshop Nord Barmstedt / Volksbank
Nuclear Blast Mailorder
www.metaltix.com
alle VVK Stellen mit Reservix/ADticket 
***************************************************************************************************************************

16. Kürt Fesztivál Németországban!

A Hörnerfest egy szabadtéri zenei fesztivál a középkor, a népzene, a pogány és a rock köré épülő zene széles skálájával.
 
A 16. fesztivált 2022-ben június 22-én szerdán 18.00-tól kezdjük, egy kis bemelegítéssel a piaci színpadon, június 23-án csütörtökön 14.00-től, június 24-25-én, pénteken + szombaton 12.00-tól. 
Brande-Hörnerkirchenben (Hamburgtól 35 km-re, az A23-as autópályán, Elmshorn/Horst kijárat, majd a táblák szerint).
 
A helyszín egy vidéken található egykori tanya. A környező rétek kempingezésre és parkolásra használhatók.
A zenekarokon kívül lesznek még Tűzművészet és középkori zsonglőrködés, íjászat, balta- és késdobálás, finom vásár és középkori tábor.
 
A Kürt Fesztivál egy politikamentes fesztivál, mindenfajta politikai erőszaknak itt nincs helye. A középkort akarjuk ünnepelni, semmi mást.
 
A háromnapos jegy bőrből vagy papírból készült és 65,- € (kempinggel/parkolással együtt) plusz postaköltségbe kerül:
Jegyek megvásárolhatók online vagy a helyszínen:
www.hoa-hf-shop.de
Hellion Records, Itzehoe
www.battle-merchant.com
Remedy Records , Hamburg
Tabakshop Nord Barmstedt / Volksbank
Nuclear Blast Mailorder
www.metaltix.com
 
További infók:
 
***********************************************************************************
Music Booking: 
BOOKING HUNGARY:
Szűcs Mihály +36 20 910 5312
szm@koncertszervezo.hu

BOOKING GERMANY, SWITZERLAND, AUSTRIA:
Kate Pohl / Extratours
kate@extratours-konzertbuero.de

BOOKING WORLDWIDE:
Thorsten Harm – thorsten.harm@napalmrecords.com
Oravecz Kristóf – paddyznet@gmail.com

Helyszín: 25364 Brande-Hörnerkirchen, Deutschland


 

Vissza