Korábbiak

Következő események

MDA - Tango Harmony Concert - Milonga
kedd június 28, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Paddy and the Rats - Rockharz Open Air 2022
péntek július 8, du. 7:30 PM
Flugplatz Ballenstedt - 06493 Ballenstedt, Deutchland

Paddy And The Rats - Campus Fesztivál 2022
csütörtök július 21, du. 7:45 PM
Campus Fesztivál - 4032 Debrecen, Nagyerdei Park 12.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • Paddy And The Rats bemutatása

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát...

   

 • ...részletesen

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát. Ennek a „mocskos és kártékony zenének” az előadói már ötszáz koncerten vannak túl és fél Európát bejárták saját dalokkal és tengerészdalokkal, táncra perdítik a nézőközönséget a földi nagy kocsmában, ahol egyre nő elkötelezett rajongóik száma.
   

  Paddy And The Rats zenekar 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. A hattagú zenekar első lemeze (Rats on Board) 2010-ben jelent meg és a hazai piac mellett külföldön is értékesítették, amit óriási siker övezett. Az iTunes-on 2010-ben és 2011-ben ők lettek a legtöbbször letöltött magyar zenekar!!! Emellett az egyik legnagyobb európai kelta-rock portálon (a Celtic-rock.de-n) 2. és 3. helyezést értek el a 2010-es év zenekara és lemeze szavazásán a hallgatók által. A srácok nem tétlenkedtek sokat és el is készítették második korongjukat, amit Hymns For Bastards névre kereszteltek és 2011 tavaszán került a világ online lemezboltjainak „polcaira”. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Az angol nyelvű szövegek nagy része az italozásról és különböző kocsmai történetekről szólnak. Az elmúlt három év alatt már több mint 500 koncerten vannak túl, és egy nagyon masszív rajongói tábor alakult ki országos szinten. Az elmúlt években több magyar fesztiválon (Hegyalja, Campus, SZIN, EFOTT, Pannónia) is részt vettek és bejárták fél Európát (Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Svédország, Dánia, Szlovákia, stb.). 2011 Április 14-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak az A38 hajón, amit tavasszal és nyáron egy szintén teltházas, országos lemezbemutató turné is követett. A koncerteken a saját dalok mellett tengerészdalokat ( Drunken Sailor, Bully in the Alley) játszanak hegedűvel, banjo-val, harmonikával, skót dudával, furulyával és persze sok Rock’n roll-lal. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával…

   
 • ...videó

   

Esemény naptár

Paddy and the Rats - Kiskőrösi Napok 2021

 

Szombat, 4. Szeptember 2021, 22:00

  Találatok : 31  

Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok

2021. szeptember 03. - 05.

Kiskőrös, Pozsonyi utca és Borutca
Idén is megrendezésre kerül Kiskőrösön a II. Szüreti Mulatság, Szlovák Nemzetiségi Napok és a programokhoz csatlakozó Bács-Kiskun Megyei Napok programjai

Három napon keresztül ígérünk gazdag tartalmat, élményeket. Látogassanak el a megye standjaira, kóstolják meg a megyei járásainak ízeit, időzzenek a Meseföld Élménybusznál, vásároljanak helyi termékeket, koccintsannak a megye boraival és legyenek résztvevői a kulturális programoknak.

MEGYENAPOK 2021 – KISKŐRÖS
Színes, ízes mulatság
A Megyenapok második napja a siker jegyében telt, hiszen a délelőtti ünnepi közgyűlésen megyénk legjeit díjazták és délutántól a színes megyei kavalkád tette még értékesebbé, sikeressé a Szüreti Mulatságot Kiskőrös szívében.

Látogasson el Ön is Kiskőrösre vasárnap, ahol számtalan kulturális program kedveskedik kicsiknek és a nagyoknak egyaránt! Legyen a vendégünk a megyeutcán, ismerje meg Bács-Kiskun csodáit egy tartalmas nap alatt!

Kiskőrösön nincs rendezvény esti főtéri koncert, zenei program nélkül. Csak győzzünk válogatni! Mert van miből! Színvonalas előadók lépnek fel majd városunkban a könnyű- és a folk rock zenei világából.

Kollányi Zsuzsi, Nincs Ott semmi, Lali és Nani, az Időgép, Paddy and the Rats…és még sokan mások.

2021. szeptember 4. - szombat
22:00 Paddy and the Rats koncert - nagyszínpad

22 órakor Paddy and the Rats játszik hamisítatlan ír zenét a nagyszínpadon.

A Paddy and the Rats nevű ír punk rock kocsmazenét játszó magyarországimiskolci zenekart ír művészneveket használó magyar fiatalok hozták létre a 2000-es évtized végén. 2010-ben jelent meg első albumuk, a Rats on Board, ami nem csak Magyarországon, de külföldön is óriási sikert aratott, emellett a Celtic Rock kelta-rock portálon elnyerték a második és a harmadik helyezést az év zenekara és lemeze szavazásán. 2010-ben ők voltak a legtöbbet letöltött magyar zenekar az iTunes-on. 

Honlapjuk: http://www.paddyandtherats.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/paddyrats/

 

Videó: "Join The Riot!" -https://www.youtube.com/Paddy&TheRats - Join The Riot (Official Lyric Video)

További Információk:

https://kiskoros.hu/ii-szureti-mulatsag-2021

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A rendezvény programelemei az aktuális járványügyi szabályok figyelembevételével kerülnek megrendezésre!

 

Music Booking: 
BOOKING HUNGARY:
Szűcs Mihály +36 20 910 5312
szm@koncertszervezo.hu

BOOKING GERMANY, SWITZERLAND, AUSTRIA:
Kate Pohl / Extratours
kate@extratours-konzertbuero.de

BOOKING WORLDWIDE:
Thorsten Harm – thorsten.harm@napalmrecords.com
Oravecz Kristóf – paddyznet@gmail.com

Helyszín: 6200 Kiskőrös


 

Vissza