Korábbiak

Következő események

MDA - Tango Harmony Concert - Milonga
kedd június 28, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Paddy and the Rats - Rockharz Open Air 2022
péntek július 8, du. 7:30 PM
Flugplatz Ballenstedt - 06493 Ballenstedt, Deutchland

Paddy And The Rats - Campus Fesztivál 2022
csütörtök július 21, du. 7:45 PM
Campus Fesztivál - 4032 Debrecen, Nagyerdei Park 12.

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • Paddy And The Rats bemutatása

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát...

   

 • ...részletesen

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát. Ennek a „mocskos és kártékony zenének” az előadói már ötszáz koncerten vannak túl és fél Európát bejárták saját dalokkal és tengerészdalokkal, táncra perdítik a nézőközönséget a földi nagy kocsmában, ahol egyre nő elkötelezett rajongóik száma.
   

  Paddy And The Rats zenekar 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. A hattagú zenekar első lemeze (Rats on Board) 2010-ben jelent meg és a hazai piac mellett külföldön is értékesítették, amit óriási siker övezett. Az iTunes-on 2010-ben és 2011-ben ők lettek a legtöbbször letöltött magyar zenekar!!! Emellett az egyik legnagyobb európai kelta-rock portálon (a Celtic-rock.de-n) 2. és 3. helyezést értek el a 2010-es év zenekara és lemeze szavazásán a hallgatók által. A srácok nem tétlenkedtek sokat és el is készítették második korongjukat, amit Hymns For Bastards névre kereszteltek és 2011 tavaszán került a világ online lemezboltjainak „polcaira”. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Az angol nyelvű szövegek nagy része az italozásról és különböző kocsmai történetekről szólnak. Az elmúlt három év alatt már több mint 500 koncerten vannak túl, és egy nagyon masszív rajongói tábor alakult ki országos szinten. Az elmúlt években több magyar fesztiválon (Hegyalja, Campus, SZIN, EFOTT, Pannónia) is részt vettek és bejárták fél Európát (Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Svédország, Dánia, Szlovákia, stb.). 2011 Április 14-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak az A38 hajón, amit tavasszal és nyáron egy szintén teltházas, országos lemezbemutató turné is követett. A koncerteken a saját dalok mellett tengerészdalokat ( Drunken Sailor, Bully in the Alley) játszanak hegedűvel, banjo-val, harmonikával, skót dudával, furulyával és persze sok Rock’n roll-lal. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával…

   
 • ...videó

   

Esemény naptár

Paddy and the Rats 2020 - Wroclaw (PL) - Stary Klasztor

 

Szerda, 4. Március 2020, 20:00

  Találatok : 103  

Paddy and the Rats -gwiazda celtic punk rocka zagra we Wrocławiu

 

Paddy and the Rats - gwiazda celtic punk rocka zagra we Wrocławiu!

Miłośników szalonej zabawy przy celtyckiej, punkowej i pirackiej muzyce zapraszamy na koncert zespołu Paddy and the Rats!
Celtic punk rockowa formacja z Węgier zagra 4 marca w Starym Klasztorze.

Grupa powstała w 2008 z inicjatywy muzyków posługujących się pseudonimami Paddy (gitara akustyczna, śpiew), Joey (gitara elektryczna) i Vince (gitara basowa). Chwilę później muzycy zwerbowali do składu perkusistę Seamusa, a także Sama i Sonny'ego, odpowiedzialnych za brzmienia instrumentów ludowych, m. in. akordeonu, skrzypiec czy dud szkockich.
Zespół łączy muzykę pubową z gorącym i brudnym punk rockiem. Aby urozmaicić piosenki, wykorzystują irlandzką muzykę pubową, ale można w ich muzyce poczuć też nastrój świata piratów i żeglarzy.
Zespół dzięki licznym koncertom na terenie swojego kraju zyskał szybko dużą popularność, co pozwoliło mu na wydanie w 2009 debiutanckiej płyty zatytułowanej „Rats On Board”, która zawierała przeróbki irlandzkich i szkockich przyśpiewek ludowych oraz garść materiału autorskiego.
Obecnie zespół zaliczany jest do czołówki celtic punk rocka. Na swoim koncie ma 5 albumów, z których wydany ostatnio „Riot City Outlaws” zyskał ogromną przychylność zarówno fanów jak i krytyków gatunku.
Ci, którzy słuchają ich muzyki na pewno nie zachowają trzeźwości, bo rytm kołysania sprawia, że wszyscy tańczą, skaczą i piją do dna! Większość tekstów dotyczy pijaństwa i pubów. Przez ostatnie 8 lat zagrali ponad 1000 koncertów. Wyprzedawali klubowe koncerty na Węgrzech i wzięli udział w wielu festiwalach w Niemczech, Włoszech, Francji, Rosji, Hiszpanii, Szwecji, Danii, Austrii, Belgii, Ukrainie, Serbii, itd.
W ubiegłym roku zespół wystąpił w roli headlinera Punk Folk Celtic Fest 2018 w Krakowie
Motto zespołu: zmień cały świat w pub!

4.03.20 godz.20.00 klub muzyczny Stary Klasztor, ul. Purkyniego 1
PADDY AND THE RATS - celtic punk rock
bilety: 35 zł - I pula (wyprzedane), 40 zł - II puka, 45 zł - w dniu koncertu

Bilety dostępne w sieci salonów Empik i MediaMarkt w całej Polsce
oraz w serwisach: www.staryklasztor.com.pl/bilety/, www.eventim.pl, www.ebilet.pl, goingapp.pl, empikbilety.pl, www.biletyna.pl
rezerwacje: bilety@o2.pl

 

Musician /Band
Booking: 
fabrik999@gmail.com
paddyznet@gmail.com

www.paddyandtherats.hu
 

Helyszín: Stary Klasztor - Purkyniego 1, 50-155 Wrocław, Poland


 

Vissza