Korábbiak

Következő események

Paddy And The Rats - 20 Jahre Rock am Teich!
szombat augusztus 13, du. 7:30 PM
Kultur Hürth - Friedrich-Ebert-Strasse 40 50354, Hürth, Deutchland

MDA - Újra Hangoló Tangó - Koncert és Milonga
kedd augusztus 16, du. 8:00 PM
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

Paddy And The Rats - Open Air Gambarogn 2022
szombat augusztus 20, du. 7:00 PM
Piazzale Rivamonte Quartino 6573 Switzerland, Quartino

partnerek

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangoharmony Argentin tangó zenekar

barthakat.hu

 • Paddy And The Rats bemutatása

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát...

   

 • ...részletesen

  Új szín kerül az Art’s Harmony palettájára: ír kocsmazene. A harmónia fontos eleme az egyensúly, amit a különböző dolgok egymást kiegészítve tudnak létrehozni. A Társaság működési irányzataihoz most egy minden eddigitől eltérő banda kapcsolódott, a Paddy And The Rats, akik a punk kocsmakultúrában alkottak nagyot. Aki mélymerülésben szippantana ebből az alvilági levegőből, nagyon fogja szeretni a bandát. Ennek a „mocskos és kártékony zenének” az előadói már ötszáz koncerten vannak túl és fél Európát bejárták saját dalokkal és tengerészdalokkal, táncra perdítik a nézőközönséget a földi nagy kocsmában, ahol egyre nő elkötelezett rajongóik száma.
   

  Paddy And The Rats zenekar 2008-ban alapította az énekes-dalszerző Paddy, Vince-szel, és Joey-val. Ezek után csatlakozott hozzájuk Seamus, Sonny és Sam, a hegedű virtuóz, aki az élő bulikon ír sípon, banjon és skót dudán is játszik. 2012 tavaszán Sonny kiszállt a bandából és Bernie vette át a helyét. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. A hattagú zenekar első lemeze (Rats on Board) 2010-ben jelent meg és a hazai piac mellett külföldön is értékesítették, amit óriási siker övezett. Az iTunes-on 2010-ben és 2011-ben ők lettek a legtöbbször letöltött magyar zenekar!!! Emellett az egyik legnagyobb európai kelta-rock portálon (a Celtic-rock.de-n) 2. és 3. helyezést értek el a 2010-es év zenekara és lemeze szavazásán a hallgatók által. A srácok nem tétlenkedtek sokat és el is készítették második korongjukat, amit Hymns For Bastards névre kereszteltek és 2011 tavaszán került a világ online lemezboltjainak „polcaira”. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Az angol nyelvű szövegek nagy része az italozásról és különböző kocsmai történetekről szólnak. Az elmúlt három év alatt már több mint 500 koncerten vannak túl, és egy nagyon masszív rajongói tábor alakult ki országos szinten. Az elmúlt években több magyar fesztiválon (Hegyalja, Campus, SZIN, EFOTT, Pannónia) is részt vettek és bejárták fél Európát (Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Svédország, Dánia, Szlovákia, stb.). 2011 Április 14-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak az A38 hajón, amit tavasszal és nyáron egy szintén teltházas, országos lemezbemutató turné is követett. A koncerteken a saját dalok mellett tengerészdalokat ( Drunken Sailor, Bully in the Alley) játszanak hegedűvel, banjo-val, harmonikával, skót dudával, furulyával és persze sok Rock’n roll-lal. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával…

   
 • ...videó

   

Esemény naptár

Paddy And The Rats - Nau Rock Festival 2019 (DE)

 

Szombat, 31. Augusztus 2019, 22:30

  Találatok : 136  

Nau-Rock Open-Air Festival 2019

Sa, 31. August 2019
 
Location: Langenau TSV Sportgelände
Line up: Fahlheimer Festmusikanten, Crysis’, Rekkorder, Black O.A.K, Paddy and the Rats
Einlass: 16:30, Beginn: 17:15, Eintrittspreis VVK 13 € (bis Mi. 28.08.), AK 18 €
VVK Stellen: Langenau: TSV Sportsbar, Auszeit/Bahnhof (Hans), Hobby Foto (Uwe), Neu Ulm: Cafe d‘Art
 

Pub’n‘ Roll meets Metal, dazu Alternative Rock und Rockklassiker – eine einzigartige Mixtur beim Nau Rock Open Air 2019
 
BESCHREIBUNG

Der NauRock findet seit mehr als 25 Jahren jährlich statt und ist bekannt für einen guten Musik-Mix, der guten Festival-Atmosphäre und dem professionellen Organisationsteam.
Das Open-Air-Konzert findet am 31.8.2019 statt und es sind folgende 5 Bands verpflichtet:

 

22:30 Paddy and the Rats
Paddy and the Rats aus Ungarn bringt ihre ganz eigene musikalische Mischung in die Pubs und auf die Bühnen dieser Welt.
Wilde Gitarren feiern eine ausgelassene Party mit dem kraftvollen Dudelsack, gespickt mit einer süffisanten Prise der explosiv gespielten Geige.
Diese Mischung nennen sie Pub ’n‘ Roll, und das bedeutet eine einzigartige Mixtur aus Rock ’n‘ Roll und Pub-Musik, kombiniert mit einer dynamischen Live-Show.

Celtic Rock und Punk verbinden sich in inniger musikalischer Umarmung und sorgen dafür, dass die Stimmung ausgelassen wird.
Der Kapitän dieser turbulenten musikalischen Reise ist Paddy O’Reilly. Er ist Singer & Songwriter, geniales Mastermind und Frontmann auf der Bühne.
Die traditionelle Musik verschiedener Nationalitäten findet ihren Weg in das wilde und bunte Rüstzeug von Paddy and the Rats.

Ein wilder Gypsy-Tanz folgt auf eine englische Gröhl-Parade und wird abgelöst von der irischen Ballade.

Danach bringen walzende Jig-Rhythmen wieder jeden zum Tanzen und Springen. All das und vieles mehr gibt es bei dieser großartigen Show von Paddy and the Rats!

Paddy And The Rats I Hören & Sehen: youtu.be/L-JcssjUIW0

 

Musician /Band
Booking: 
fabrik999@gmail.com
paddyznet@gmail.com

www.paddyandtherats.hu

Helyszín: Gelände TSV Langenau - Angertorstraße 39, 89129 Langenau, Deutschland


 

Vissza