Esemény naptár

Belső utazás-a lélegző meditáció

 

Szombat, 5. Október 2019, 10:00 - 15:00

   

A légzésedben rejlik egy kincs, a gyógyító képességed

 

>> Buddhát egyszer megkérdezték, hogy milyen eszközzel, segítséggel érhető el a megvilágosult lét, erre ezt felelte:
– Minden, amit elértem és megtapasztaltam,
a légzés útján értem el és tapasztaltam meg. >>

A légzőgyakorlatokkal ötvözött belső utaztatás egy különlegesség, amellyel hatalmas lépéseket tehetsz a teljessé válásod felé, mind jobban felfedezheted a mindennapokból már ismert személyiségedet, és azon is túl….
Tapasztalatokat szerezhetsz lelki és tudati folyamataidról, megértve azok működését. Egy felfedező utazás, amely során a saját határaidat fedezheted fel. Ahol kulcsokat kapsz önmagadhoz.
A személyre szabott gyakorlatot te irányítod, csak annyit vállalsz, amennyit elbírsz.

- a Belső utazás felépítése

A különleges gyakorlat alapját egy sámántechnika adja. Erre a vázszerkezetre épül fel egy speciális zenei sor, amely mindig az aktuális alkalomhoz készül. A gyakorlást ez a zenei folyam és a résztvevők saját légzése vezeti. Minden egyes résztvevő a saját légzésével utazik, egy, az általa előre meghatározott irányt követve.

A kb 3 és fél órás zenés-lélegzős módszer eredménye egy természetes jelenség.

- Szerkezete:
1.rész. Előkészítés- kötetlen beszélgetés, ahol a résztvevők megismerik egymást, és meghatározzák a saját utazásuk irányát. kulcsokat és megoldási technikákat (légző és bodywork) ismernek meg a résztvevők.
2.rész. Hangolódás, elmélyülés- vezetett meditáció
3.rész. Speciális zenével, légzéssel és figyelemtechnikával támogatott belső utazás, a zenei sor felépítése minden alkalommal más és más, amely csakis erre az egy alkalomra igaz
4.rész. Élményrajz készítése
5.rész. Ünnepi kör

- Hogyan fejleszti a személyiségemet a gyakorlás?
A belső utazás egy speciális zenével és légzőgyakorlattal támogatott természetes folyamat. Tulajdonképpen a saját lélegzeted vezet, és te előre meghatározhatod a gyakorlás irányát. Ez a folyamat csakis a Tiéd, ahol egyre mélyebb területekről érkező felismeréseket szerezhetsz a lelked és a tudatod mibenlétéről, eredetéről, működési folyamataidról, egyéni képességeid megnyílnak és mind inkább megismerheted a mélységeidet- azaz képessé válsz mindinkább összekapcsolódni a benned létező Gyermekkel, a benned élő Isten-gyermeki éneddel.

Ez a technika csak egyféleképpen tanulható meg. No nem könyvekből, vagy előadások, tanfolyamok során… nem, ez a képesség ilyen formán nem sajátítható el, de a Te egyéni tempódban, az egyéni felismeréseid, megtapasztalásaid által igen. Ahogy a tudatod határai kiszélesednek, egyre inkább bepillantást nyerhetsz olyan szellemi szférákba, amelyek hozzád tartoznak már ősidők óta. Mindig is a tiéd volt ez a képesség, csak hát az idők során nem vetted elő és nem használtad őt, így odáig jutott a dolog, hogy el is felejtetted. Olyan képességek, amelyekre a racionális világban nem találsz megfelelő magyarázatot, de ezek magyarázattól függetlenül is léteznek. Most elérkezett a te időd, hogy a kapcsolatot felelevenítsd.

Gyakorlással olyan élethelyzetek, generációs szálak megoldására is fény derül, amelyek eddig meghaladták lehetőségeidet, így a megoldásuk is elmaradt. Ez természetes, hiszen nem voltál felkészülve a fogadásukra, megértésükre és a feldolgozásukra. Most azonban felfedezheted a megoldásuk mibenlétét, és ha ezt a tapasztalatot már magadévá tetted, lehetőséged van ezeket a felfedezéseidet átültetni a mindennapjaidba is.
Gyakorlás teszi a mestert…

Röviden:
- választ kaphatsz a benned élő kérdésekre
- életedben megjelenő elakadásokhoz kapsz segítő kezet a felsőbb intelligenciádtól
- segít visszaszerezni az önbizalmadat
- segít megtalálni a világban a helyed
- egyes életfolyamataidat más megvilágításból tekintheted át
- önismereti kulcsokat hoz az életedbe
- egységélményt élsz át a gyakorlás során

A részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján lehetséges!
A részletes információkat a KONKRÉT jelentkezőknek küldöm el.
Részvételi díj: 9000 Ft.
A találkozó időtartama kb 5 óra, ebből a belső utazás kb 3 óra.
A gyakorlaton a 18.életévét betöltött személy vehet részt, jelentkezési sorrendben. A létszám limitált. Kiscsoportos foglalkozás.

Kérlek az eseményre pontosan érkezz. A késők nem tudnak menet közben bekapcsolódni a folyamatokba.

A gyakorlás során nincsenek meghatározott szintek. Minden alkalom teljesen egyedi és egyszeri lehetőség.

Figyelem! Az alkalomhoz készült speciális zene erőteljes energiákat mozgat meg. A gyakorlás során megtapasztalható tudati-érzelmi-testi állapot egy természetes jelenség, amely szokatlanul felszabadult, kötetlen, Egység-Öröm élményt ad. Ez elsőre szokatlan lehet, de a kívánt hatás eléréséhez mindenképpen szükséges. Máskülönben csak egy zenehallgatás lenne, és az érdemi belső munkára alkalmatlan.

A gyakorlás alatt semmi sem kötelező.
Amit érdemes magaddal hoznod: kényelmes öltözet, kendő, kispárna, jógamatrac (polifoam), elegendő folyadék( ivóvíz, tea )

Művészeti kellékeket, nasit, teát, takarókat, stb biztosítunk.


Helyszín:
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest Rökk Szilárd u. 11.

(közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)
 

Az esemény fb oldala:

https://www.facebook.com/events/2664160736951868/

 
 

Helyszín: Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony