Esemény naptár

Bodrogi Éva kerámia-dombormű tárlatvezetés és kreatív foglalkozás

 

Szombat, 28. Szeptember 2019, 10:00 - 12:00

   

Szeretettel meghívjuk Önt, családját és kedves ismerőseit

Bodrogi Éva kerámia kézműves foglalkozására

2019  szeptember 28-án (szombaton)  Art's Harmony Stúdióba

(1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11. - közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben)

 

Lehet folytatni a kreatív kézműveskedést Bodrogi Évával:
délelőtt 10 órától 12 óráig

Többféle tevékenységet kínálunk: gézgipszből kialakítható kézformát, álarcot lehet csinálni, bambuszpálcákból léghajót, kalitkát, vitorlást lehet készíteni és sokféle más tárgyat is, mindennek csupán csak a képzelet szabhat határt!
A foglalkozás során valamennyi tárgyat színessé varázsolhatunk és csillámokkal díszíthetjük. Harmadik lehetőség, hogy előre kiformázott, megszárított, kiégetett kerámia-darabokból lehet válogatni, majd mozaikszerűen képeket kirakni belőlük, melyeket falapokra ragasztunk fel. Tovább lehet rajzolni, alakítani, majd a végén kifesteni az alkotásokat!

2 óra áll rendelkezésre az alkotáshoz, mindenki számára egy tárgy elkészítése: 1500 forint.

 

 

 Bodrogi Éva bemutatkozása:

"Tanárként dolgoztam Budapesten, most Zamárdiban élek. Tanítottam alsó tagozatosokat és felsősöket, majd gimnazistákat is. 2003 óta készítek kerámia szobrokat és domborműveket. Éppen tíz esztendeje volt az első kiállításom a fővárosban, és a hosszú évek során hazánk majdnem minden nagyvárosában bemutathattam munkáimat. Műveim agyagból formázott, majd kiégetett kerámia-darabokból állnak, melyeket fatáblára ragasztok fel.
Témáimban mindig az ember áll a középpontban: az arcok, mozdulatok, helyzetek ragadnak meg. A képek lényege, hogy átmenetet képeznek a síkból a térbe. A figurák, tárgyak szinte lelépnek közénk a hátlapról, ugyanakkor a festett táj vagy enteriőr még tovább fokozza a perspektívát. Ezek a domborművek más-más nézőpontból új és új látványt nyújtanak, átalakítva az eredeti kompozíciót. Minden képem egy-egy kis történet, mely minden néző számára mást és mást jelenthet. Az én műveim nem a szomorúságról szólnak, de mindegyikben ott rejtőzik egy mélyebb tartalom, egy parányi irónia.
 
A kiállítás egyik részében szeretnék bemutatni ezekből a munkáimból néhányat!"
 - Bodrogi Éva -


A kiállítás megtekinthető: 1 hónapig


 
 

Helyszín: Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.

 


Minden jog fenntartva © by Art’s Harmony